.

var ju rea-kaos på vero idag men det gillar vi väldigt mycket hehe:) har fått massa fint i julklapp, bland annat en iphone 4s av min fina mamma♥ så jag tänkte väl skaffa något roligare blogg eller så snart. är inte så vidare aktiv här


skellefteå

ÄNTLIGEN HEMMA:) jag har hunnit jobba, vara på julfest, sitta fast i en hiss (onykter) i 40min, äta på bryggargatan med finaste, jobba, shoppa julklappar och handla inredning. intensiv och fantastisk helg


en sista dag på hvilhaug barnhage

kom nyligt hem från barnhagen, har gråtit (störtflännat) ikapp med mina fina arbetskamrater nästan hela dagen. har även delat en skvätt med mina favoritungar som det känns så fruktansvärt tungt att lämna. kom hem med en parfym, nyckelring, sverigehalsband och massa bilder som gåvor från personalen, man har haft det lite väl bra med dessa personer.

-

julklappsleken & pizza med huset ikväll, mys mys mys.

compared to friendship, gold is dirt

käkat världens godaste pepparstek på lé chef med bästa camilla & charlotte ikväll, vi ska nog slå på en film snart och jag kommer somna på ca 2min eftersom jag är helt slut.

söndag

igår hade vi en liten avskedsfest hos joacim med ett härligt gäng. vi fick presenter i form av vårt favoritvin och allt var på topp! kvällen slutade ganska tidigt (och med att jag städade upp camillas kebab som hon tappade i taxin) men allt för bra, och nu ska vi åka pulka och hämta upp bilen.

17:52

här myser jag och camilla under senvakt på barnhagens utegård, ''störda'' anser väl många medarbetare och föräldrar. suger på att uppdatera men ikväll bjuder vi charlotte på tacos!

julbord

nu drar vi på förfest hos jocke och därefter julbord med jobbet, hur bra som helst:)

jellyshots

förra helgen sa vi ''jellyshots är det vidrigaste jag vet & jag ska aldrig mer ta en'' men tyvärr vek vi oss lite för lätt och bestämde oss för att hjälpa våra arbetskompisar att förbereda dessa shots inför imorgon hehe. så ikväll blir det pizza & tagg för morgondagen hos jocke!

RSS 2.0