internet!!!

det ser ut att bli lan i helgen sedan internetkillen drog

hej sverige

i veckan väntar vi besök av internetkillen, spännande. mina barn på dagis är som lösa djur på ett zoo men jag gillar dem ändå, idag var vi på ''tur'' till lekparken där alla slog sig på de halkiga gungorna (inklusive jag). är rätt mysigt att hålla hand med 2 snorungar och sjunga norska ''lilla snigel'' trots allt.

söndag

idag är det söndag och jag befinner mig på solid med bästa camilla. igårkväll grillade vi och drack (vissa mer och vissa mindre) alkohol. söndagångesten har sakta börjat kicka in över att jobba imorgon, tur att tiden går snabbt! ikväll blir det mys & brödbakning. hejs!

min bästa


thank god it's friday

mina arbetskamrater är fantastiskt bra. idag bjöds det på hemmagjord tårta, chips & popcorn på lunchen. livet går lite snabbare här nu när rutinerna börjar kicka in. vi hänger fortfarande på internetcafé och hoppas på internet snarast. kram

onsdag

sitter på internetcafé (suprise!!!), har skypat med mitt hjärta och även pratat en snabbis med adde i usa. skönt att höra lite röster som man saknar:) idag var en relativt lugn dag på dagis, med lugnt så menar jag en dag utan panik. nu ska vi dra oss ''hem'', hejs!

ljust i tromsö

sitter på vårat nya kvällscafé. ''det vanliga?'' och ''datorkväll ser jag'' är det personalen yttrar när vi sätter oss här. som ni ser på bilden så skiner inte solen i tromsö, fast vi hade bra väder idag när jag emelie & camilla minglade på vår barnhages utegård. nu ska jag fortsätta dricka världens godaste chokladdryck och lyssna på melissa horns nya album.

utflykt


lördag

den här bloggen suger just nu. vi ringde på internetbolaget idag då en idiot till norsk säger att kundservice öppnar på måndag igen. jävla norge som hatar att jobba på helgen.. så här sitter vi igen, på grome café och snyltar internet. igår fyllde bästa stina lundqvist år & idag fyller stina grönlund år så grattis till dom♥ nu ska jag beställa middag och fortsätta sitta i världens skönaste soffa!

dagis

första dagen på barnhage (dagis) idag. 15st 5åringar som drog mig i tröjan och jag skulle leka tafatt med hela dagen, inget jag skulle vilja göra resten av livet kanske. och hur kan man be mig att rita en panter, en tiger och en skölpadda när jag övat på att måla hästar och katter??? sitter på ett café med lisa, maja & camilla nu bara för att fördriva tid, och det är gratis internet hehe. kram

inflyttningsfest

nu när alla ''lammen'' har anlänt så körde vi inflyttningsfest. orkar knappt nämna hur sjuka denna fest var, kan bero på alla sjuka personer som bor i house of fritjof. men kul var det!

burger king

efter en lång vandring med våra tunga ryggsäckar och hälsat på vår barnhage stannar vi på burgerking (dom har internet här)

tromsö

skaffat norskt mobilnummer och jobb på barnhage. vi har slagit ihop tre (trasiga) sängar för att skapa lite närhet. camilla går till överdrift varje natt och sover på halva min säng. sitter just nu på de 2kvm där internet faktiskt fungerar (ibland), men snart ska vårat hus på 260kvm fyllas med internet. vi kan inte klaga med tanke på att vi faktiskt trivs riktigt bra här! det är mycket som ska fixas idag så nu ska vi sätta igång. saknar min fredde & alla där hemma så sjukt mycket♥

+


bokat enkelbiljett till norge

det har inte riktigt slagit mig än. tittar på tvätthögen, packningshögen och resväskan men vägrar inse att jag ska fara måndagmorgon 05:06 till tromsö. har varit så upptagen med att spedera tid med tjejerna och fredde att jag aldrig tänker på att jag ska vara utan dom. blä

det trodde man ju inte att man skulle bli igen

ser ju däremot svart ut på bildena vilket det inte är hehe

RSS 2.0