i miss uuu


måndag

idag var jag ledig och fick sandra att montera upp min nya kökslampa hehehe;-) blev även lunch & lite stan! imorgon börjar mina tre dagar på jobb med bästis, gött.


16:21


lördag

idag har jag varit duktig och tränat med sandra på morgonen och ikväll blir det bio med mitt hjärta❤


-


måndag

haft en kanonhelg med fest & mys. svärföräldrarna har varit på besök så vi har käkat gott ute i också, nu är däremot jag på jobbet och tar det piano i soffan. funkar det med!


-

igår jobbade jag & camilla tillsammans, vilket fick mig att tänka på vilket fantastiskt jobb vi hade i norge. nu är det lördag och helg, skönt.


måndag


allstar

mat & ett glas vitt med några girls på allstar idag, sedan for vi till denise och myste. en väldigt fin fredag!


en heldag i piteå med sandra och hockeymys hos amanda under kvällen❤


äntligen!!!

solsidan är tillbaka! idag har jag och sandris gått en promenad & bakat snickerskakor, duktiga som vi är. oooch ikväll blev det hockey & mat hos charlotte med lite tjejer, alltid lika mysigt.


vin & mingel hos fanny igår!


fredag

idag blev jag bjuden på middag på Olles av min fina kille. är ju lite sjuk så det är väldigt synd om mig.. nu ligger vi i soffan och myser resten av kvällen❤


höst i skellefteå

middag hos mamma igår och jag lyckades göra sveriges fulaste chokladbollar. är väldigt besviken då jag har alltid varit bäst på att baka dessa.


tisdag

hunnit med mycket idag också! tvättat, middag med emmeli, kaffe med hanna, hockey hos emelie.j & mys hos mig med tjejer! inatt kommer min fina hem också❤


måndag

idag har jag spenderat min dag med sandra och emmeli på stigs & solbacken, OCH jag har tränat IW 45 min! nöjd tjej. nu slappar jag i soffan med bästis.


my love


RSS 2.0