fredag

igår åkte vi till gunnarsö & hyrde trampbåtar på campingen, riktigt fin omgivning och mysigt att sitta i båten och sola lite. tyvärr fick vi typ syra-attack i benen när vi skulle trampa in till land igen..


måndag

pappa & hekla är och hälsar på över natten, lite lättare att ses nu när dom inte bor 137 mil bort längre! vi har kollat in hamnen & stan, tagit en promenad, suttit på utefik och mummsat i oss tacos under dagen.


lördagen

jag och Lisa var en snabb sväng i Kalmar igår och köpte lite saker från Ikea som vi hade missat. på kvällen var det dax för fest med många fina tjejer, väldigt trevligt och jag fick inviga min första kväll ute i oskarshamn!


fredag

nu har jag klarat av 2 nätter ensam i nya lägenheten. jag har ju en tendens att tro att det är mördare/spöken/monster i garderoben men inte dessa nätter, stort av mig! har även övertalat vår hyresvärd att komma hit och prata om att måla om på måndag. nu måste jag få mig ett jobb så vore mitt liv kanon.


hello

jag börjar bli i väldigt stort behov av en skön utlandsresa, tur att vår vecka i Italien inte är så långt borta!


Aug. 17, 2013

nu har vi äntligen fått upp vår nya tv, tyvärr har vi 1,2,4,6 än och vårat internet är typ 2v bort men jag kommer kanske överleva den här perioden:)) vi har även tusen saker att köpa till lägenheten så vi går på loppis & second hand lite till och från. snart blir det även Ikea, mio & em-möbler som ska få besök i kalmar om någon vecka!!!


hejdå skellefteå!

dax för mitt flyttlass att gå idag också. känns sjukt spännande & nervöst men jag har ju mitt hjärta och bästa lisa där nere, så då känns det bättre! nu är det inte många vänner kvar som blir bosatta i skell, men vi har ju sommaren då alla är hemma. kommer ändå sakna mina tjejer & mamma❤ vi ses i oskarshamn då!


hejhej! den här bloggen är ju så gott som död men jag är väldigt upptagen med att vara nervös (och superglad) över att jag snart ska adressändra till oskarshamn riktigt snart:) ikväll sa jag hejdå till min bästa kompis eftersom vi för första gången i hela våra liv inte ska bo i samma stad❤


RSS 2.0