tisdag

pappa och hekla har tyvärr lämnat mig i oskarshamn, saknar dem redan! och inatt var det ju klass2-storm här så jag sov på lisas soffa med henne och vovven. vi tog en promenad med theo och blev så rädda när träden flög och knakade att vi tog en löptur hem... modiga tjejer!!! nu är jag hemma och ska städa/tvätta/handla som en riktig hemmafru och vänta på att min fina kille ska komma hem❤️söndag

idag åkte jag och pappa till Kalmar i hopp om att finna gardiner åt mig. efter att ha gått i 6 butiker och inga gardiner var nog: skira, vita, långa eller utan prickar på dom så gav vi upp. pappa lärde sig även att min beslutsångest har blivit värre än någonsin. så vi kom hem med en av tio saker som skulle köpas hehe:))

besök i småland

igår kom pappa och hekla på besök, dom ska stanna till måndag vilket är så skönt då fredde är på norrlands-turné. jobbade någon timme idag sen fikade jag och pappsen, känns helt sjukt att vi fortfarande kan sitta ute på fiket här! afterwork

igår var jag på aw med mina mysiga arbetskompisar från MQ, åt min black & white tills jag typ somnade in i matkoma. men gott var de!
hej greta!

har den här sötnosen hos mig hela dagen & natten medan killarna är på bortamatch i Mora!


onsdag

i helgen hade vi turen att ha Cissi på besök i småland! vi hann med roadtrip, en riktigt rolig kväll ute & after-work.

måndag

idag har jag jobbat (wohoo) min andra dag på MQ, har nämligen fått extrajobb där. känns väldigt kul:) även om man såklart vill ha mer än extra, allt är en början va? nu ska vi se klart vårat Suits-maraton som varat i typ tre dagar, godnatt.


❤️

igår blev vi bjudna till Ida & Micke som hade bakat bullar, jag åt typ fyra stycken så ni kan tänka er att dom var goda.. ikväll spelar Fredde hemmamatch, så jag ska kolla på den och det blir nog min lördagkväll:)


RSS 2.0