sunday funday

Igår kom tjejerna över hit för pizza & hockeytittande, väldigt mysigt var det och kul att vi kan hänga när killarna är borta. Idag har vi (typ halva laget med respektive) fikat på det enda stället som är öppet på söndagar här och ikväll ska vi laga tacooos.


Torsdag

Känner att jag måste uppdatera bättre här, men ibland finns det brist på saker att skriva/visa. Idag har jag iaf fikat med Pernilla och.. ätit fukost. Haha, som sagt: brist på saker att skriva. Nu ska jag iaf möta upp Lisa & Pernilla för att se killarnas match!


Positano, Italien


Stockholm

Idag följde jag med Emmeli och såg fotboll med hon och Lisa! Det var så kul att träffas igen! Imorgon åker jag hem till oskarshamn och det ska bli så skönt att träffa min fina kille där hemma:)


Hejdå italien!

Snart åker vi mot flyget till Sverige, har haft en galet bra resa i Positano & Rom med min fina familj:) Men först stannar jag i Stockholm till måndagkväll.


hej underbara fredag!

är i stockholm och har träffat mamma, syrrorna & thomas som jag längtat efter:) nu är det sängdax och imorgon åker vi mot Italien och vårt första stopp som är Rom!


onsdag

igår bakade jag dumlekakor som lisa & matte kom och smakade på till idol, nu är det onsdag och jag ska upp på en prommis.


söndag

idag hade vi världens bästa brunch på Lisa & Idas bakgård, vi hade massor med god mat och spelade två omgångar kubb under eftermiddagen!


världens vitaste lägenhet

just nu målar vi vår hall & vårt vardagsrum vitt (hela lägenheten blir då vit hehe). man kan säga att vi har haft lite lätt motvind men i helgen ska vi bli klara! tre varv med färg så är den fula bruna tapeten borta, wiho!


räkbåt & husfest

igår åkte vi på räkbåten med hela laget, åt gott & drack vin. sen åkte alla hem till Lisa & Matte för husfest! flipcup, dans och toppstämning. tack för denna helg❤


RSS 2.0