trötta onsdag..

Fredde är på bortaturne i veckan, vilket resulterar i att jag somnar runt 04 på natten (lite lätt mörkrädd).. och blir inringd imorse på jobb 09 idag vilket betyder att det är en riktigt trött Linnea på jobbet idag :) nu ska jag dricka en kanna kaffe och sätta igång med arbetet!


tisdag

jag känner mig väldigt förvirrad över vilken dag det är, kan bero på att jag har varit förkyld (blir trött i skallen då) i typ två veckor nu.. på torsdag åker jag däremot till pappa och ska hänga där hela helgen och se när oskarshamn spelar mot malmö! sen ska jag hinna träffa Malin och shoppa lite så det ska bli en riktigt mysig helg:) 

söndag


Hej söndag! Egentligen var det tänkt att vi skulle till Hamburg på en weekend i helgen när Fredde var ledig men jag var tvungen jobba.. fast idag ångar jag inte det för jag har haft en kanonhelg! I fredags efter jobbet åkte vi med Micke & Ida till Kalmar för bio & middag (och såklart lite småshopping på ikea) och igår bjöd vi över lite vänner hit för god mat, lite vin och mys❤️

lördag


Lördag!!! Efter en vecka full med jobb & finbesök är jag ledig. Eller om man bortser från min tvättid hehe.. Senare idag blir det hockey och kanske några glas vin. Trevlig lördag!

RSS 2.0