onsdag

norge snart och brunett imorgon. nervösare än allt för allting men de säger att förändringar är bra så vi testar oss fram:) ska luncha med bästa hanna & kaisa snart sen hoppas jag att jag får med camilla på en promenad!

hem ljuva hem

haft världens bästa weekend som jag kan berätta om senare. nu ska jag spendera tid med mina saknade hjärtan:)

flyger vidare mot frankrike över helgen med systrarna!


good friends knows all your stories, best friends has lived them with you

ska snart ner på stan och köpa träningsbyxor (varför?) och luncha med lite tjejer, bland annat min bästa vän som jag har saknat jättemycket!

someone like you

jobbet var riktigt roligt idag, tiden gick fort och jag & hanna hade det gött. nu ska jag faktiskt vidare till hanna och se ''true talent'' med tjejerna, men först måste jag svänga förbi och köpa chips åt anonym_tjej_93.. sen ska man ju hinna packa också, drar ju faktiskt iväg på äventyr i fem dagar imorgonkväll.. huhu


-

jobbat 13-19 idag och är trött i skallen.. nu ska jag möta stina & kajsa på ica för att köpa hårfärg, sista blonda färgburken på ett tag då hehe (ska bli brunhårig snart för er som inte förstod!). ska iväg sen mot kågevägen och träffa lite flickor för ovanlighetens skull!

måndag

känns som att det börjar bli många hejdå nu mot hösten. idag kramade jag av bästa adde som far längst bort av oss alla! hade även avskedsmys för moa+eyda som även snart far.. nu ska jag sova och hoppas att jag blir frisk till onsdag. har fått för mig att jag har en spricka på revbenet (hyppo), är även snorig och har halsont. godnatt

ps, millan jag saknar dig!

dagarna går så sjukt snabbt och det känns som att jag inte kommer hinna med någonting innan det är dax att lämna sverige, ärligt så är mycket oklart just nu.. igår förfestade vi hos lisaj med massa roliga tjejer och for på oddfellow och minglade i vanlig ordning! nu ska jag göra mig klar för jobbet.

torsdag

igår fyllde bästa hanna år!!!♥ vi käkade på waynes och gick runt lite på stan. senare på kvällen såg jag linda lias & emmeli j20s match och fortsatte kvällen med filmen ''just go with it''. idag blir det stan igen sen ska jag luncha med freddee

måndag

har sovit för länge idag. ska dra ner på stan och köpa lite mat som ska ätas vid älven nu!

brightside

igår var det grill+brakfest hos karlssons, lika roligt som alltid med dessa personer. allsång och fula danser stod vi alla för. nu väntar jag på att fredde ska komma hem sen blir det bara en lugn kväll

fredag

i veckan har jag jobbat, fått träffa sötaste alice & alva (alva på bilden) & hängt med vänner. idag ska jag luncha på stan med mamma sen blir det jobb 13-19!

lördag

igår såg vi välrdens bästa film på bio & idag ska jag göra tråkiga saker som att diska och städa. beger mig runt 14:00 till johannes för att ha poolparty som jag längtat efter hela sommaren!!! lagomt roligt att vädret är sämst men det gör inget. så i eftermiddag/kväll blir det grill, fest, pool & utgång på mollys!

frisbeegolf

trodde jag skulle bli less och hata denna ''sport'' men, har nog inte skrattat så mycket åt alla värdelösa kast (stina haha..) på länge! vi kapade lite grenar, träffade hus & tappade bort en frisbee på första kastet. kul var det iaf:) nu ska jag snart dra mig mot sjöbotten och sola med lite brudar!

RSS 2.0