världens bästa väder så jag & stina drar oss till lilla boviken!


ainas, jordgubbar & volleyboll

jag och tjejen på bilden ska mot ica för att köpa jordgubbar och sedan sätta oss på ainas med tjejerna för att snacka/planera lite. därefter finns det risk att vi ska spela volleyboll, även stor risk att den planen kommer ödeläggas.

drar mot jess för lite vin & sen vidare mot midnattstravet


jag har skrivit mina regler, ingen fick ändra på dom

just nu är det mesta inför midsommar väldigt oplanerat. jag är så mätt att jag knappt orkar tänka och jag har fruktansvärt ont i halsen. har iaf sprättat lite lön idag på stan med ante & stina så det känns bättre. medan alla är på lanternan och festar ikväll ska jag mysa med camilla & säkert andra fina flickor, men först ska vi bättra på brännan hehe.

torsdag

ska kila ner på stan en snabbis med grabben på bilden och göra lite ärenden (shoppa) och sen ska jag jobba 15-17! ps. bild från hårdrocks-temat på studentveckan

regn

idag hade vi personalmöte på waynes med bästa vero. käkat lite ångest-kakor och bra med mingel. och nu kan jag kan känna lite såhär: det är skitväder i hela sverige och jag vill mer än allt fara till stockholm men hinner nog aldrig? antingen är det midsommar eller stadsfesten eller någonting annat. ska försöka boka in det snabbast. nu är det ju även skitväder i typ 2v (ja ungefär under mina lediga veckor då) så man måste bosätta sig på suntan.

grattis till min finaste 20åriga tjej♥


söndag

börjar med att tacka mosan som styrt upp bra förfest igår! olles-taket invigdes men kvällen slutade rätt tidigt. har ätit på dallas med ångestladdade tjejer tidigare på dagen. ikväll spelades det kubb och därefter bestämde vi oss för att leka bilkurragömma, slutade (som väntat) med blandade känslor från de olika bilarna. godnatt!

fredag

jobbat med bästa hanna idag. maja & camilla har landat hos mig och nu är vi (typ) klara och ska dra oss mot kaisa för förfest och möjligen utgång!

onsdag

dallas med hannisen+lisaka och sen stan med moa+majs idag. ikväll ska vi försöka lista ut lite höst-planer och hoppas på att vi inte hamnar på ruta ett igen. nu ska jag måla naglarna och köra lite smygshopping på kvällskvisten.

what we dream, it's all that matters

träffat många klasskamrater som lider av studentveckors-baksmällan som slagit till, slö som få. jag jobbar och bara umgås med fina personer och hoppas på bättre väder igen, ska över till camilla & gustav för en film nu och imorgon blir det jobb med melle!

studenten 2011


igår tog jag studenten. har absolut inte förstått det än, hade grymmaste kvällen med klassen och vi var överallt och ingenstans. kom hem i en skjorta och reflexväst och vaknade med grym huvudvärk. tack bästa spsk3!


rovön, ck-fest & mollys

filtar på rovön med delar av citykompaniets personal igår, massa vin jordgubbar chips goa personer och en anka medverkade även. tågade in på mollys och skiljdes från hannis men ej så länge, hanna lisaka och kaisa ansvarade för utdelning av mängder alkohol som vi tackade för igår!!! dock så är jag lika ömtålig som ett löv idag och mår bajs. men nu lever vi bara en gång och tar studenten imorgon!!!!!!!!!!!!!

balen 2011

balen 2011 var en fruktansvärt varm dag, fick väl sminka om sig några gånger men tillslut var vi massvis på min gård och drack, minglade & åt för att lugna nerverna. gick bättre än förväntat och tackar min kavaljer och alla andra som gjorde kvällen riktigt bra! ett extra tack till stinisen som slet som min assistent hela dagen♥

mest nervös i stan

tror ärligt jag kommer tuppa av idag. nu har jag en dag av stress, nervositet och fixandes framför mig. ses på scandic folket!

finns inget att klaga på

snart kommer hela min familj hem, imorgon tar vi ett glas vitt hos mig (typ 10pers) och åker in mot balen, vädret är underbart, jag har den bästa klassen i hela världen, studenten närmar sig och livet är en evig fest. jag älskar mina vänner och mitt jobb och idag känns allt bäst bäst bäst! (att jag har årets jobbigaste baksmälla är inget värt att nämna)


''vi gör det du aldrig skulle våga''

igår spelade vi brännboll med klassen+2:or vilket inte varade länge, vi drog till linda och krökade vidare för att sedan fara ut på mollys som lyckades bli en av de onyktraste kvällarna i mitt liv. nu ska jag till fina elin och ha knytkalas med lite tjejer från klassen, bästa bästa bästa!

bjuröklubb


tackar moises för en sjukt bra kväll med grill, fest, kubb på stranden, bästa folket och en uuuuunderbar stuga med solnedgång. nu har vi gjort kyckling+pommes med emmeli camilla maja & lisa. nu kör vi mys!

nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bästa sk3

hårdrocks-fest hos linda igår med fantastiska deltagare. näsring & läppring var på. baksmälle-gänget i gårdagens outfit på skolan idag, vissa somnade och vissa höll sig på toan. ikväll far vi långt bort med bästa SPSK3!


RSS 2.0