Mitt 2013!


Flyttade till Gävle och firade nyår med massa kul folk! Gävle var en riktigt fin stad, jag jobbade inte något här då jag bara bodde här januari-mars så mina dagar spenderades med att umgås & gymma!
Efter säsongen träffade vi linkan på Arlanda som också skulle spendera natten på en soffa där, så vi delade på några flaskor vin.

Och efter den natten åkte vi till Egypten och snorklade i det klaraste vattnet! Vår första utlandsresa tillsammans❤️
Hälsade på syrrorna i Stockholm.


Hade mysiga kvällar när våren kom.


Umgicks med fina vänner.
Krigade oss till Boviken, helt ensamma...


Var på massa olika och roliga fester!

Spenderade tid i soliga Skåne hos pappa!

Hade en mysig midsommar i freddes stuga med hans släkt.


Stadsfesten var en av dom bästa helgerna! Systrarna var hemma, alla var fulla, vi bodde typ 10 pers i mammas lägenhet och hade sjukt kul!
Fredde badade med 14 grader i vattnet...


Tiden gick snabbt och plötsligt bodde jag på platt mark i småland där Lisa fanns. Började lära känna väldigt trevliga personer som nu är mina vänner:)

Flydde i september till Italienska rivieran med familjen. Spenderade 5 dagar i vackra Positano & 2 dagar i Rom!


I oskarshamn fick jag jobb, Cissi hälsade på och vi körde söndagsfika på stans ända öppna fik. Och Lisa var såklart en räv, på fest❤️


Vi bilade till Arlanda och flög hem över jul. Tiden gick för fort men guuud vad kul det var att vara hemma hos mamma en sväng! Nu är det snart ett nytt år som jag ser fram emot.tillbaka i oskarshamn.
känns som att jag knappt han hem innan jag skulle tillbaka till hem2 igen! (svårt att bestämma vilket man ska kalla hem också?) men såklart fick jag träffa mina små trollungar, bästa girlsen & inte minst mamma❤️ jag hann med nästan allt jag ville, vilket var att mysa, träffa släkten & festa med tjejerna! längtar redan tills man får komma hem igen.

uppesittarkväll hos familjen lindström❤️


hem ljuva hem, har verkligen saknat skellefteå.. eller mest mamma och tjejerna kanske då❤️ har hunnit med att träffa nästan alla, det blir väldigt intensiva dagar men det har jag inget emot!

hemlängtan!!!

inatt kunde jag inte sova.. låg vaken mellan 03-06 och tänkte på hur kul det ska bli att komma hem till skell och alla vänner & mamma!!! imorgon efter killarnas träning kör gänget (jag lisa matte & fredde) snabbast till arlanda och flyger hem❤️


onsdag

just nu händer det inte supermycket här, jag jobbar på och längtar hem! sista arbetsdagen imorgon sen hem på fredag❤️ i brist på saker att skriva får ni en titt på min nya skjorta från lexington.


torsdag


förstår inte hur jag kan vara trött morgonen  när jag sover minst 8h varje natt... idag ska jag iaf skicka min jacka på kemtvätt (lämnade den ju dumt nog på golvet ute på cliff barnes i Stockholm vilket betyder att den är dränkt i öl/shots/vin) och sen jobbar jag 13-18! 

söndag

idag snöar det helt galet här, ska dock bli +6 nästa vecka så jag ska inte klaga nu! här får ni en liten bild på ett hörn i köket i brist på andra bilder:)


lördag


idag åkte jag och Pernilla till Kalmar för lite shopping och fika. jag fick äntligen köpa lite julklappar och vi fick en riktig mysig dag. kvällen avslutade vi hos Lisa med hockey och harry potter!

fredag


ikväll hade vi bästa Lisa & Matte på besök, vi bjöd på pepparkaks-cheesecake och knäck som vi bakat idag och såg idol (fast killarna bytte var 5e minut till hockey..) så nu väntar vi på att se vem som vinner idol!

söndag

hej alla! jag har inte lyckats sova EN natt ensam den här helgen då Fredde varit borta.. Lisa & Ida har räddat mina nätter och erbjudit sovplats till mig hihi, jag måste kanske lära mig sova ensam snart?
igår bakade vi peppisar & lussebullar hos Ida och idag är det julskyltning här i oskarshamn som jag kanske ska kika på, sen blir det att kolla på killarnas match på tv.

Lisa fick testa segway idag med, nöjd tjej!

RSS 2.0